Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Prieteni si... cunostinte

Prieteni si... cunostinte

Email Imprimare

In general, exista doua tipuri de prieteni: prietenii adevarati (care sunt alaturi de tine la bine si la greu) si prietenii de ocazie (care isi amintesc de existenta ta cand se plictisesc sau cand au nevoie de ajutorul tau). Din cea de a doua categorie am foarte multi prieteni care au fost alaturi de mine cand am putut sa le ofer ajutorul si sprijinul meu, dar care si-au facut bagajul si au plecat in momentul in care imi era mai greu si aveam nevoie de un umar pe care sa plang. Bineinteles, ca nu si-au oferit umarul pentru lacrimile mele.
Din prima categorie de prieteni insa am foarte putini, atat de putini incat as putea sa-i numar pe degetele de la o mana si e foarte posibil sa imi mai ramana cateva degete libere. Astfel de prieteni sunt foarte greu de gasit si din aceasta cauza ii apreciez si le apreciez, de asemenea, dragostea si sinceritatea cu care ma accepta cand mi-e bine, dar mai ales cand mi-e rau. Prietenii mei adevarati au stiut sa fie alaturi de mine in orice moment, iar eu la randul meu am fost alaturi de ei indiferent ca sprijinul pe care il primeam sau il ofeream necesita anumite sacrificii de ambele parti. Sunt fericita ca, desi nu sunt multi la numar, sunt prieteni valorosi pe care nu i-as da nici pe 1.000 de "cunostinte" pentru ca alaturi de ei am invatat ce inseamna de fapt prietenia: sinceritate, respect, solidaritate si dragoste. (Rwaarr Rrr)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.