Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Prietenele mele

Prietenele mele

Email Imprimare

Ma numesc Goidescu Ana Maria, am 21 de ani si sunt din Predeal. Sunt foarte mandra sa am doua prietene care m-au sprijinit si au fost alaturi de mine mereu. Sunt mamica unei fetite de un anisor si sunt casatorita cu un baiat foarte sufletist si foarte iubitor ceea ce ma face de doua ori mai norocoasa... Am avut mereu nevoie de prietenele mele, mai ales in perioada sarcinii cand aproape toti ceilalti prieteni ne-au abandonat deoarece am fost nevoiti sa vindem un local pe care sotul meu il detinea cu familia lui...
El si-a gasit foarte greu de munca, insa pana la urma am reusit sa ne descurcam si sa ne cladim viata de familie pe care ne-o dorim. Prietenele noastre au fost mereu acolo pentru a ne da o mana de ajutor. Nici nu cred ca as fi putut sa fac fata atator necazuri si probleme daca nu erau alaturi de mine. Este adevarat ca prietenul este cel mai important in viata, nicidecum banii sau interesele. Lucrul acesta il invatam pe pielea noastra si face parte din maturizare... Eu si sotul meu a trebuit sa ne maturizam impreuna intr-o perioada foarte scurta pentru ca eram practic niste copii, insa urma sa vina bebe pe lume...
Avem un drum in viata, fiecare are, trebuie doar sa ni-l gasim. Acum suntem foarte fericiti si prietenele noastre urmeaza sa treaca prin schimbarile prin care am trecut si noi. O sa le fim alaturi pentru a rasplati macar putin pentru sprijinul si ajutorul de care au dat dovada cand am avut nevoie de ele. Aceasta a fost povestea mea. Sfarsit... sau... Va urma? (Ana Maria Goidescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.