Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumusetea din viata mea

Frumusetea din viata mea

Email Imprimare

Sunt inconjurata de frumusete si acest lucru nu poate decat sa ma faca mai fericita. Vreau sa va vorbesc despre lucrurile frumoase din viata mea, vreau sa va arat ce inteleg prin frumusete, vreau sa va arata frumusetea asa cum o concep. Cele mai importante persoane din viata mea sunt copiii, imi insenineaza viata prin frumusetea lor. Nimic nu se compara cu un zambet, o imbratisare, o plimbare alaturi de cei mai frumosi copii de pe pamant, copii mei. Da, sunt sigura ca anumite persoane vor spune acum: Si cioara isi lauda puii spunand ca ai ei sunt cei mai frumosi. Asa este, dar acum nu vorbim despre ceea ce consideri tu, ei sau ele frumos, vorbim despre lucrurile frumoase din viata mea.

Stiti ce patesc frecvent? In zilele in care totul este bine, sunt fericita si este armonie in familie, as avea taria sa strig in gura mare ca sotul meu este cel mai frumos de pe pamant, dar, in noptile tarzii, cand fac kilometri prin casa, iar el apare intr-un final incercand din rasputeri sa-si tina echilibrul, incercand sa ma sarute in timp ce imi da explicatiile banale referitoare la locul unde si-a petrecut ultimele ore... Nu stiu... Nu cred ca as putea face acelasi gest... Brusc, are loc o transformare... Nu mai e asa frumos... Cred ca a imprumutat din acel bar alta fata, o fata care cere pumni si nu saruturi.
Zilele astea am fost in vizita la bunici si ce surpriza placuta am avut!!! Ciresul, pe care l-am plantat acum cativa ani a rodit, era atat de frumos, plin de cirese mici si coapte... Un deliciu! Am fost atat de multumita si de uimita de frumusetea care a luat nastere datorita mie. Am asteptat cativa ani buni pana sa culeg roadele, dar sunt obisnuita, acest lucru e valabil si in cazul oamenilor, dureaza un timp pana ajungi sa ii cunosti si sa te incalzesti cu adevarata frumusete, cea a sufletului. Si aici ajungem in punctul in care se isca controversele... Frumusetea sufletului sau a trupului e importanta? Ma uit deseori in ochii bunicii mele, e atat de frumoasa!!!! Radiaza!!! Permanent e inconjurata de o lumina, sufletul ii este atat de curat, a dus o viata simpla, dar bogata in lucruri marunte, in fapte bune. Aceasta e reteta frumusetii, sunt sigura de asta.
Acum imi aduc aminte de un lucru care poate parea banal. Eram in autobuz, ma intorceam de la serviciu moarta de oboseala. Picioarele umflate, in spate simteam niste ace care ma obligau sa ma asez... Dar unde??? Nu era nici un loc liber, ma tineam de acea bara rece de fier si ma rugam sa ajung cat mai repede la destinatie. Atunci, un barbat a facut un gest marunt, dar frumos, mi-a oferit scaunul lui. Vedeti aici frumusete? Pentru ca eu o vad! Frumusetea nu trebuie sa ne incante ochii, ci sa ne incante viata... aceasta e frumusetea pe care o apreciez.
Iubesc trandafiri rosii, sunt cele mai frumoase flori. Cand sotul meu m-a cerut in casatorie, alaturi de inel mi-a daruit acel simbol al dragostei, un trandafir rosu. L-am pastrat, il am si acum presat intre paginile unei carti. Majoritatea vor spune ca nu mai e atat de frumos, e uscat si si-a schimbat culoarea, dar pentru mine nu e asa. E chiar mai frumos decat atunci cand l-am primit. Am deschis cartea si il privesc... Zambesc si retraiesc acele momente unice in viata... E atat de frumos!!
Incerc zi de zi sa caut frumusetea, sa o plantez, sa o simt, sa o miros, sa o gust si sa o pastrez pentru a-mi alina zilele mohorate. (Livia Goian)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.