Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Viata e frumoasa!

Viata e frumoasa!

Email Imprimare

Cand eram mica, ma gandeam ca frumusetea inseamna sa arati bine, sa fi admirata, ca lucrurile sa fie aproape perfecte, armonioase, pentru a infatisa frumusetea. Insa, in timp, am inceput sa-mi pun intrebari cu privire la valorile si ideile mele despre frumusete si la ce fel de persoana devenisem in interior. Mi-am dat seama ca anii trec si ca nimeni nu poate ramane vesnic frumos la exterior. Am inceput sa inteleg ca frumusetea este ceea ce se gaseste in interior, in sufletul tau. Mi-am dat seama ca frumusetea adevarata se naste in inima noastra, in noi, din credinta, siguranta, incredere, devotament, sinceritate, respect, stima de sine.

Mi-am dat seama ca este atat de simplu sa fii un om frumos, este atat de simplu sa privesti lucrurile in adancul lor, cu sufletul, nu cu ochii. Suntem inconjurati de frumusete, insa intotdeauna trebuie sa gasim drumul care sa ne faca sa o intelegem si sa o apreciem. Viata este plina de frumusete! (Ana-Maria Gradinaru)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.