Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Despre frumusete

Despre frumusete

Email Imprimare

Demult vroiam sa scriu despre asta. Despre frumusete, in special despre cea feminina. Deci imi place sa le admir, pe toate, de toate culorile, de toate varstele. Vad atata frumusete in jurul meu, frumusete care nu se urca pe bannere, nu sta cocotata pe vitrine, nu luceste metalic pe coperta Vogue. E frumoasa, pentru ca nu stie ca e frumoasa. Sau poate stie, dar are alt stil, nu in sens de moda... E vorba de un STIL, de existenta, de a tine mainile pe brate, de a scrie, de a bea ceaiul... Lucruri care par invizibile, neglijabile, nimicuri. Pentru mine ele sunt fundamentale!

De cate ori m-am prins sa admir maini in autobuz, culoarea lor, taietura frumoasa a unghiilor, incordarea lor in stransoare cu bara... Si-mi era suficient, fara a ridica privirea spre chip, imi era suficient sa zic: Ce frumoasa fata!
Tin minte ca am vazut o domnisoara atat de simpla ce venea spre statie, la prima vedere parea incapabila de a starni vreun interes si, cum tinea ochii in jos, nici nu cred ca ii trecuse prin cap sa o faca. Avea niste pleoape de un roz catifelat, moi si pufoase - cred ca avea un suflet bun, atat de mult imi doream sa o cunosc pe fata cu palton maro lung pana-n pamant si cu pleoape roz.
Am vazut frumuseti incoronate de o... dantura corolara, dar le-am numit frumuseti doar cand dantura a rasarit in zambet. Am vazut frumuseti in inclinarea capului, in falfaitul genelor grele, in voce si, de obicei, nu erau figuri de coperte. Pe o coperta nu ar fi avut nici un farmec, pentru ca farmecul e viu, uneori doarme, uneori scrie ceva sau rade...
Uneori ma intreb daca si pe mine ma urmareste cineva asa, precum o fac eu... si...
Nu exista femei urate trupeste. Sunt culori si lumini pentru toti, trebuie doar sa le descoperim pe ale noastre... (Catalin Michnovici)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.