Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Cum sa fim frumoase

Cum sa fim frumoase

Email Imprimare

De la geamul meu lumea parca pare altfel... Vantul rece imi adie prin parul lung. Locuiesc intr-o zona destul de circulata, astfel pot observa cat mai bine oamenii. Ii ador... Imi place sa le studiez gesturile, sa admir sau sa critic vestimentatia sau coafura, sa incerc sa ghicesc ocupatia fiecarui trecator. Ma uit atent intai la cersetoarea din coltul blocului, imbracata saracacios, haine peticite si murdare, chipul... neingrijit. O suvita bruneta aluneca de sub caciula... Doi ochi negri ma privesc, buze senzuale, o fata mica si rotunda... Ingrijita si cu un pic de make-up ar arata super, imi spun, ba chiar frumoasa ar putea fi.

Apoi imi las privirea spre o doamna foarte ingrijita. Parul scurt imi permite sa-i studiez chipul, buzele rosii ca focul imi atrag atentia, iar zambetul e fenomenal; cu ajutorul nuantei rujului, dintii par albi, stralucitori. Ochii fardati si conturati, putina culoare in obraz.... Un miros de parfum ma invaluie; tocmai a trecut pe sub geamul meu.... Pacat, as fi vrut sa studiez mai atent detaliile... Acum as putea spune despre ea ca e un om foarte ordonat, poate contabil, matematician, oricum un om invatat si cu mult bun gust... deci notiunea de beauty ii este mai mult decat prieten.
Ce-i cu galagia asta?? Aaaaaa... s-au terminat orele! Un grup de liceeni isi face aparitia pe bulevard... Pustoaicele ciufulite, cu gene false - cel putin asa cred, sunt prea lungi sa fie reale -, un luciu si cam atat... Poate putin blush in obraji; foarte dragute si machiajul specific varstei, tineresc. Devin si eu melancolica, mi-e dor de perioada adolescentei.
POC! POC! POC! Cunoasteti acest sunet... DA!!! Sunt tocuri! Cizme inalte lacuite isi fac aparitia pe strada, toti barbatii intorc ochii, fac si eu acelasi lucru, sa vad ce este asa interesant. Un par lung si blond ma indeamna sa-mi indrept ochii catre fata. Fard albastru... prea albastru as zice, ochii mult prea conturati, buzele rujate strident. Trece tacticos pe langa gasca de baieti care stau de vorba. Unul dintre ei ii mangaie posteriorul. Domnisoara se intoarce nervoasa si uite asa izbucneste o cearta de toata frumusetea... Of, iar am uitat sa-mi iau popcornul!
Imi indrept privirea spre alti trecatori... Dupa mapa, as putea spune ca sunt studente. DA, asa cred... Ce sa va spun despre ele??? Blugi, pantofi sport, o geaca... Ne indreptam ochii catre chip... Nimic deosebit, o fata stearsa, daca ma uit atent, remarc trasaturi frumoase, dar nu sunt puse deloc in valoare... Pacat!
Nu sunt o experta in ale frumusetii, dar am tras o concluzie: trebuie sa stim cum sa ne aranjam si cum sa ne machiem pentru un rezultat favorabil, sa tinem cont de sezon si locul unde mergem pentru ca altfel riscam sa dam in penibil.
E frig... Merg in casa... Poate mai rasfoiesc niste reviste despre frumusete… (Ana Soltan)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.