Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Perceptiile frumusetii

Perceptiile frumusetii

Email Imprimare

De multe ori m-am intrebat daca eu gresesc cand, vazand o sclipire de geniu intr-o privire, ii transfer asupra-i toata frumusetea pamantului. Blandetea dintr-un cuvant si spiritualitatea dintr-o replica imi raman pururea in memorie, insa de ma pui sa descriu autorul, chiar nu pot.
Asa cum nimeni nu va sti cum vad eu o culoare sau alta, ca doar vedem cu creierul, unica este perceptia fiecaruia despre frumusete. Ieri simteam ca ma topesc de incantare in fata unui maces inflorit. Crestea intr-o curte parasita de multi ani si nimeni nu-i modelase crengile. Intr-o gradina invecinata se rasfatau la fel de salbatici niste maci. Intre cele doua curti un palc de iasomie isi imprastia mirosul. Totul perfect, totul impecabil si nimic ostentativ. Frumusete gasim si-n carabusul de mai care se loveste bezmetic de bec, zapacit de lumina, frumos este si scancetul iedutului cand se rataceste de mama lui, frumos, chiar sublim, este momentul cand fiul meu vine si-mi zice spontan "Esti cea mai buna mama din lume"! (Nicoleta Constantinescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.