Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Paris, orasul care te seduce

Paris, orasul care te seduce

Email Imprimare

Misterios, elegant, pitoresc, excentric, Parisul iti innebuneste simturile. De ce Parisul? Pentru ca aici, placerea e considerata cel mai serios lucru din viata. Punctele de atractie sunt pretutindeni si nenumarate: cheile Senei, misterioasa Notre Dame, turnul Montparnasse, mormantul lui Napoleon din Domul Invalizilor, aleile imperiale din Jardin de Luxembourg, centrul Georges Pompidou si populara sa piata, Cartierul Latin, cu arhitectura lui revolutionara si mai ales cu ametitoarea Grande Arche.

Am incercat liftul transparent al acestei structuri (la urcare am avut senzatia ca levitez, la coborare am simtit cum e sa cazi la de 110 m, fara parasuta). Celor romantici si sensibili le recomand Montmartre, un cartier cu scari strajuite de felinare si baruri unde inca se canta la pian. Muzee - din abundenta: Louvre, Orsay, Picasso etc. Place de la Bastille e o straduta unde lumea se distreaza pana dimineata si unde poti alege din amestecatura cosmopolita de localuri. Un bar Che Guevara, vizavi de un american 66, evident. Un Bar sans nom, langa un restaurant egiptean, unde Alam iti va spune cat de incantatoare este pentru el prezenta absolut fermecatoare a distinsei dumneavoastre persoane. Farul noptilor pariziene este insa Buddha-Bar. Tineri de pe 5 continente isi dau intalnire aici. E un mister total, luminile abia se zaresc printr-un fum dulce, parfumat, trupurile isi pierd claritatea, muzica e coplesitoare, o dulce reverie te cuprinde si iti doresti sa petreci in aceasta ambianta o mie si una de nopti… (Maria Porumb)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.