Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Profesorii, adevaratii formatori de opinie

Profesorii, adevaratii formatori de opinie

Email Imprimare

Sunt bucuroasa! Sistemul nostru scolar incepe sa functioneze. Cu toate ca mentalul nostru colectiv se bazeaza pe zicala Da-i, Doamne, romanului mintea cea de pe urma!, se pare ca in sfarsit ne-am trezit. Incerc in cele ce urmeaza un exercitiu de sinceritate absoluta: am absolvit liceul si am fost incantata de faptul ca tot mai multi profesori sunt adevarati formatori de opinie educationala! Dupa parerea mea acesta este factorul cel mai important in sistemul educational!

Cum imi doresc eu sa arate scoala romaneasca in urmatorii ani? Cu o programa solara aerisita, cu un orar zilnic de maximum 6 ore, cu mult sport. Disciplinele sa fie completate si "ajustate" cu istorie universala, psihologie, literatura universala si… filosofie, avand ca scop final formarea unui reper bine conturat in tainele cunoasterii acestei vieti.
Multumesc tuturor deschizatorilor de porti datorita carora minunatele vise devin realitate! (Veronica Stejeran, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.