Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Gaudeamus igitur

Gaudeamus igitur

Email Imprimare

Finalul facultatii a venit parca prea repede. Trei ani trec ca gandul, mai ales daca ii imbini cu un job part-time. La inceputul ultimului an universitar, am schitat un plan temeinic de atac, cel mai important punct fiind nu imi voi scrie licenta in ultimul moment. Cu o saptamana inainte de momentul predarii, anuntam pe toata lumea ca ma inchid in casa, 30 de pagini in 7 zile. Cu o doza de optimism de la cine-stie-ce-stramos mostenita, am reusit sa o duc la legat in ora dinaintea intalnirii cu profesorul coordonator.

Cursul festiv a fost emotionant pentru ca eram cu totii constienti ca nu o sa ne mai vedem in aceeasi formula prea curand. Aparuse fireasca nostalgie: de ce nu am petrecut mai mult timp impreuna, de ce am ales atunci ceainaria in locul cursului de dans, de ce nu am trait mai intens studentia etc.
A doua zi ne-am regasit la banchet, unde distractia s-a prelungit pana la orele diminetii si doar pentru ca asa prevedea contractul cu sala de bal.
Au urmat examenul final si sustinerea lucrarii de licenta. Emotiile si tensiunea asteptarii s-au concretizat apoi in denumirea de Absolventa. Mi-a trebuit un pic de timp sa ma obisnuiesc cu sentimentul de libertate. Care echivaleaza cu toate filmele pe care refuzam constiincioasa sa le vad pentru ca trebuia sa citesc pentru examene, plus toate cartile de beletristica din bibilioteca de care imi feream privirea pentru ca trebuia sa citesc lucrari de specialitate.
Si, desigur, cu primele acorduri din Gaudeamus igitur, gustat pe deplin la final de facultate. (Simona Veronica Nedelcu, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.