Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Imaginea si evolutia ei

Imaginea si evolutia ei

Email Imprimare

Nu cred ca exista persoana urata... doar neingrijita. Trebuie sa ne descoperim calitatile, sa fim constienti de ele si sa le scoatem in evidenta. Am cunoscut cateva cazuri in care persoanele respective s-au schimbat atat de mult in urma unei vizite la coafor, o sesiune de shopping si cateva clipe petrecute in fata oglinzii incat nu le mai recunosteam. Printre aceste persoane se numara si o prietena de-a mea din copilarie care nu a pus niciodata accent pe aspectul fizic. Dar viata i-a demonstrat ca uneori nu este suficient sa te faci placuta, sa fii buna intr-un domeniu, sunt momente cand prima impresie este primordiala. Din cauza aspectului fizic a pierdut un job in care isi pusese toate sperantele si acest lucru a impins-o spre aceasta transformare radicala. Cert este ca, indiferent ca este vorba despre o prima intalnire cu un baiat, o intalnire de afaceri, o iesire in oras, prima impresie este importanta si de acest lucru depinde intr-o oarecare masura viitorul pe care il croim.

Pentru mine este foarte importanta imaginea, cu atat mai mult cu cat nu m-am nascut cu niste calitati fizice de invidiat. Ma imbrac astfel incat sa ma avantajeze; tin cont de tendinte, dar intr-o oarecare limita si, de cele mai multe ori, apelez la un machiaj natural sau care pare natural, dar face minuni. Imaginea este foarte importanta pentru mine pentru ca, de multe ori, mi s-a acordat o sansa datorita modului in care aratam. Stiu cat de importanta este imaginea pentru ca eu ma aflu la ambele extreme. Sunt zile in care ma aranjez si nu ies din casa pana nu este totul pus la punct si sunt zile cand ma multumesc doar cu parul strans intr-o coada si blugi. Trebuie sa va marturisesc ca lucrez la acest aspect si incerc sa nu ies din casa fara un pic de make-up si parul aranjat. Chiar mai mult, am inceput sa ma aranjez si atunci cand stau tolanita pe canapea, cu o punga de popcorn in fata.
In urma cu ceva timp, am avut o problema cu internetul si, bineinteles, au venit baietii de la firma sa o rezolve. Imaginati-va: imbracata intr-un trening labartat si cu o pata de mustar pe piept, doar tocmai luasem masa; ciufulita si cu pete albe pe fata (mi-am aplicat o crema impotriva acneei). Ma indrept spre usa cu fata asta de bidon turtit si ce sa vad? Un tip inalt, brunetel, dragut si respectos. Mi-am ratat sansa... Sunt sigura ca daca ar veni acum as face sigur rost de un schimb de numere de telefon, dar este prea tarziu. Oricum, ma gandesc serios sa ma aranjez, sa smulg mufa din unitate si sa il astept... Sigur atunci va fi alt deznodamant.
Aspectul fizic m-a ajutat in obtinerea locului de munca. Eram intr-o zi buna! Spun asta pentru ca in ziua in care m-am prezentat la interviu erau cateva clone de-ale mele din zilele proaste si au fost refuzate. Mai tarziu sa aflu ca si seful meu, la fel ca toti oamenii, pune accent pe aspectul fizic, tinand cont ca lucram cu publicul.
Referitor la comunicarea cu ceilalti oameni, cred ca aceasta decurge la fel, doar ca datorita aspectului fizic obtii sansa de a comunica. Trebuie sa existe o concordanta intre aspectul fizic, psihic si pregatirea profesionala si mereu sa incercam si sa ne dorim mai mult. Eu m-am hotarat... Cu riscul de a sta cateva ore fara internet, smulg mufa!! Urati-mi bafta!!! (Livia Goian, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.