Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Oameni "mici" si oameni "mari"

Oameni "mici" si oameni "mari"

Email Imprimare

Sa fii om e lucru mare, spune un vers dintr-o melodie.
Oamenii mari din viata mea sunt chiar parintii mei. Ei m-au invatat ca in viata trebuie sa faci lucruri pe care sa nu le regreti mai tarziu, iar atunci cand gresesti sa nu fac o tragedie din asta; m-au invatat ca orice sut in fund pe care-l primesc sa fie mereu un pas in fata.

De nenumarate ori am gresit fata de ei, insa au stiu sa ierte, sa treaca peste aceste defecte ale mele. Ei mi-au intins tot timpul o mana de ajutor cand altii poate s-au bucurat ca am un necaz.
De foarte multe ori, am intalnit oameni care se credeau buricul pamantului, care se dadeau drept prieteni, dar, cand au avut ocazia, m-au injunghiat pe la spate. Am simtit pe pielea mea proverbul: Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur. Oameni care-i credeam eu "mari" s-au dovedit a fi mai "mici" decat furnicile, mai nesemnificativi (cel putin in ochii mei) doar pentru ca mi-au demonstrat ca cel mai bun prieten ti-e cel mai mare dusman. In fiecare din aceste situatii, parintii mei m-au prevenit, insa m-au lasat sa ma maturizez trecand prin astea.
Pentru toate astea si pentru multe altele le multumesc si ii consider cei mai "mari" oameni din viata mea. (Mihaela)

 

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.