Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un pasaport pentru lumea oportunitatilor

Un pasaport pentru lumea oportunitatilor

Email Imprimare

Revin cu o mica povestioara, dorind sa va impartasesc intamplarile in care m-a ajutat "imaginea". Nu ma pot abtine sa nu va scriu, sunt prea pe placul meu temele pe care le propuneti, iar mintea deja stocheaza datele si degetele scriu incet urmatoarea opinie:

Sunt femeie, iar noi femeile simtim nevoia sa stralucim prin seductie, frumusete... prin arta de a sti sa ne punem in valoare atuurile. Frumusetea unei femei nu sta in hainele pe care le poarta, infatisarea pe care o are sau modul in care isi piaptana parul. Frumusetea unei femei sta in ochii ei, deoarece acestia sunt intrarea catre inima ei, locul unde salasluieste dragostea. Nu cred ca exista femeie care sa nu fie fascinata de multitudinea culorilor din paleta de machiaj sau de aroma parfumului ce o invaluie... de colectia impresionanta de pantofi, de gentile lacuite sau de lenjeria ce o face sa se simta feminina... seducatoare... Sunt femeie… vreau sa fiu frumoasa... iubesc tot ce e must have si beauty. Noi, femeile, simtim nevoia sa stralucim prin seductie, frumusete... prin arta de a sti sa ne punem in valoare atuurile. Imi place sa ma inspir din cele mai moderne si mai celebre creatii, create special pentru o vara diafana, plina de lumina si culoare. Nu sunt  o femeie cu o imagine rupta din pictoriale, cu picioare lungi si cele mai senzuale buze… Cu toate astea, ador sa fiu femeie, iar cu trecerea anilor am invatat sa ma iubesc si sa ma accept asa cum sunt, am invatat ca o femeie frumoasa este o femeie ingrijita. Sunt frumoasa pentru mine, sunt frumoasa pentru cine ma iubeste si cine ma apreciaza, indiferent daca port sau nu ruj Chanel sau rochie Versace. Traim intr-un secol “greu”, in care imaginea conteaza, chiar daca uneori sustinem contrariul. Un corp ingrijit, un machiaj cat mai natural, dar reusit, o haina si un pantof ce-ti vin bine fac parte din imaginea care ii innebuneste prin splendoare pe toti privitorii. Imi place sa arat bine, imi place sa vad priviri ce se strecoara pe furis. Cred mai degraba ca frumusetea se invata si zilnic descopar inca ceva care ma ajuta sa ma mentin in aceasta lumea in care imaginea isi spune cuvantul. Simt nevoia sa arat bine pentru ca asta ma scoate din anonimat, ma face sa fiu privita cu alti ochi - cu ochii increderii si ai seriozitatii. Secretele mele sunt o tinuta aleasa cu bun-gust si parfumurile cu o aroma calda si feminine.
Nu sunt o experta in ale frumusetii, dar am tras o concluzie: trebuie sa stim cum sa ne aranjam si cum sa ne machiem pentru un rezultat favorabil, sa tinem cont de sezon si locul unde mergem, pentru ca altfel riscam sa dam in penibil
.
O impresie buna este ca un pasaport pentru libera trecere in lumea oportunitatilor. Felul in care arati vorbeste indirect despre tine. Un proverb englezesc spune: Mananca sa te multumesti pe tine, dar imbraca-te astfel incat sa placi celor din jur. Imaginea conteaza si m-a ajutat mult atat in anii facultatii, cat si dupa… iar apoi in gasirea jumatatii perfecte, dar toate astea nu au valoare daca nu sunt completate de atitudine. (Ana Birzoi, Foto: Stock.XCHNG)

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.