Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Poate ca sunt un om mic, dar am invatat sa lupt

Poate ca sunt un om mic, dar am invatat sa lupt

Email Imprimare

In primul rand o sa vorbesc despre mine: am fost un om foarte mic, care abia avea din ce trai, am invatat de la mama mea ca trebuie sa sper mereu, desi foarte des eram trasi in jos. Am invatat sa muncesc de la 16 ani, fiindca ai mei nu aveau bani sa ma tina la liceu, am luptat, am muncit. M-am angajat ospatarita, am reusit sa fac liceul, dar mai ales sa-l ajut si pe fratele meu mai mic sa faca scoala.

Acum pot sa-mi ajut mama, desi am aceeasi meserie, de fapt am avansat un pic, sunt barman, dar ma consider un "om mare", un om care poate reusi foarte multe, sunt mare din punctul asta de vedere, totusi sunt mica din foarte multe puncte de vedere, dar voi lupta pana la capat.
In al doilea rand o sa vorbesc de seful meu, un om care a fost foarte mic, traia cu doi copii intr-o amarata de garsionera, dar are o sotie ambitioasa si a ajuns sus. A facut bani frumosi, si-a facut vile, iar acum isi vinde din ele, fiindca nu a stiut sa-si pretuiasca oamenii care au lucrat pentru ei si a ajuns sa ne umileasca. Asa ca Dumnezeu il intoarce de unde a plecat. Asta nu trebuie sa ne bucure, dar este o lectie de viata. (Raissa Amelie, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.