Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata E placut sa primesti, dar si mai placut sa oferi

E placut sa primesti, dar si mai placut sa oferi

Email Imprimare

Din punctul meu de vedere, a face cadouri este cel mai frumos lucru. Cel mai important este de a le darui din toata inima, cu toata dragostea si nu neaparat cu un eveniment anume. Multe persoane asociaza adesea "cadoul" cu o zi aniversara, sarbatori crestine, Anul Nou; dar nu, nu trebuie sa fie deloc asa. Este mult mai frumos sa primesti un cadou atunci cand de exemplu esti luat prin surprindere,:), eu deseori asa fac... Recunosc, este o mare , mare placere sa cumpar cadouri si sa le ofer persoanelor dragi din viata mea! Sincer vorbind, imi place mai mult sa fac cadouri, decat sa primesc... poate suna putin ciudat, dar asa este!

Ce sentiment inexplicabil atunci cand vezi ca persoana draga, pe care tu o si apreciezi, este fericita, iar fericirea se simte, se observa in privirea, sclipirea din ochi si totul, totul, gratie tie… cadoului pe care tu l-ai daruit!!! Un dar, cat de mic este el, daca este dat cu toata dragostea, valoreaza mai mult decat un obiect de exemplu foarte scump!!!
In concluzie, a darui, indiferent ce, face ca persoana pe care tu o vizezi sa se simta IMPORTANTA. Si acum, daca tot am vorbit despre ceea ce reprezinta pentru mine cadoul, sa vorbim si despre cel mai frumos cadou pe care eu l-am primit: este vorba de o surpriza extrem de placuta, pe care am primit-o acum un an de la prietenul meu, cand aniversam doi ani petrecuti impreuna. Cadoul meu a constat mai exact intr-o locatie pe care eu o ador: intr-un parc, pe o pajiste maricica, aceasta a fost umpluta de lumanarele asezate astfel incat sa formeze doua cuvinte: TE  IUBESC!!! Si un detaliu important este ca s-a petrecut noaptea si cateva prietene de-ale mele au complotat cu el si, ascunse dupa copaci, intr-un final, au aparut cu zeci de trandafiri in brate. Chiar nu pot sa descriu ceea ce am simtit in acel moment... lacrimi, emotii, nu stiu, totul era o amestecatura. Numai de sentimente frumoase, oricum... Sincer, spun ca este placut sa fii surprins, dar si mai placut este ca tu sa fii cel care SURPRINDE!!!! (Mihaela Mihai, Foto: Stock.XCHNG)

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.