Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Nu imi pasa de vorbele celorlalti

Nu imi pasa de vorbele celorlalti

Email Imprimare

Numele meu este Dany si am 19 ani. De mica am fost invatata sa nu imi pese de vorbele celor din jur; in zilele noastre, toti si toate lupta pentru propria persoana. Tin cont si imi pasa doar de parerile parintilor, fratelui, prietenului si familia prietenului. Desi nu tin cont de parerile si de vorbele celorlalti, fiind o fire foarte sensibila, pun aproape tot ce aud la suflet, ma simt jignita atunci cand aud lucruri urate despre mine si abia astept sa ajung acasa sa pot sa ma descarc, sa plang.
Cat de importanta este imaginea mea in ochii partenerului? Hmm... este cea mai importanta, bineinteles, mai ales ca am o relatie de un an. Pentru mine conteaza foarte mult sa stiu ca iubitul meu ma place si ma iubeste asa cum sunt si cum arat. Imi zice mai mereu ca sunt inca un copil, ca nu m-am maturizat, insa in rest nu are nimic de obiectat in privinta mea. (Cristal Angel)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.