Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Bunatatea inseamna fericire

Bunatatea inseamna fericire

Email Imprimare

De fiecare data cand facem un bine, ne simtim si noi bine. Ceea ce ma face sa nu ma pierd in aceasta lume egoista este credinta. Copiii sunt de asemenea cei care ma fac fericita zi de zi, cei care imi inspira bunatate, care ma fac sa visez si imi dau speranta pentru o noua zi mai buna. Insa de multe ori cedez si ma enervez, judec si sunt furioasa pe viata si nu inteleg de ce oamenii sunt atat de diferiti moral si financiar!?

Dar de fiecare data parca Dumnezeu imi lumineaza mintea si ma gandesc ca sunt mult mai multi oameni care o duc mai greu, oameni care pierd sau au pierdut mult mai mult si imi dau seama ca eu sunt norocoasa, fiind inconjurata de oameni care ma iubesc, oameni care pentru mine ei inseamna totul: copiii mei, sotul meu. Am o familie! De ce sa stau sa ma gandesc la ce au altii, cand sunt atatea lucruri pentru care ar trebui sa multumesc, sunt sanatoasa si cei dragi la fel, avem o casa, ce pune pe masa si in fiecare zi sunt inconjurata de zambetele ingerasilor mei. Cum sa nu fii bun cand ai o inima de mama! (Oana Cristi, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.