Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Multi ma privesc prin monoclul dispretului

Multi ma privesc prin monoclul dispretului

Email Imprimare

Va spun buna ziua, incercand sa vad cat de bune sunt zilele acestea in care aparentele eclipseaza esenta, iar cei din jur ne evalueaza superficial, dar ne ranesc profund... Oameni buni, limpede nu vezi decat cu inima. Ochii nu pot patrunde in miezul lucrurilor. Astfel mi-am dat seama ca oamenii fericiti si impliniti nu sunt neaparat cei care au tot ce-i mai bun din fiecare lucru, ci aceia care stiu sa faca ce-i mai bun din tot ceea ce au.

Si m-am straduit sa fiu un astfel de om, dar, cum spunea tocmai un astfel de om, este mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati. Asa ca multi continua sa ma priveasca prin monoclul dispretului, atenti la pranzul meu saracacios si la paltonul setit pe la coate. Nu-i mai spuneti unuia mic si altuia mare! Cine-si umple timpul si locul e egal cu oricine!
Ce bine insa ca exista el, omul meu drag, care m-a invatat ca oamenii supravietuiesc nu prin grija pe care si-o poarta fata de ei insisi, ci prin iubirea celorlalti fata de ei. Am aflat astfel ca fericirea e ceva ce cautam pentru noi insine si nu gasim decat in celalalt. (Diana Sirghi, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.