Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Traiesc o adevarata poveste de dragoste

Traiesc o adevarata poveste de dragoste

Email Imprimare

Ne cunoastem de cand eram copii, ne jucam in fata blocului, am fost la aceeasi scoala generala, ne vedeam saptamanal, mai stateam de vorba cand ne vedeam. La inceput nu ne intelegeam foarte bine, el era mai retras, mai timid, eu o fire sociabila, mai deschisa. Am terminat amandoi liceul, am intrat amandoi la facultate, el la inginerie in acelasi oras, eu la medicina in alt oras. Veneam acasa o data la cateva luni, ne-am intalnit intamplator de cateva ori, am discutat, iar el m-a invitat la o cafea in oras. Am iesit in acea frumoasa zi de vara, am discutat banalitati si am observat ca nu ne saturam unul de celalalt.
A mai trecut o scurta perioada de timp, am terminat facultatea, ne sunam si ieseam in oras, dupa care am inceput sa pastram legatura, sa vorbim la telefon si am devenit buni prieteni.
In noiembrie 2007 ma pregateam pentru rezidentiat. Cel mai frumos si interesant eveniment s-a intamplat in luna septembrie a aceluiasi an. Intr-o dupa-amiaza de miercuri m-a sunat si m-a intrebat daca nu iesim vineri seara in oras. Nu prea eram binedispusa in acea seara, m-a intrebat ce planuri am sambata, i-am spus ca sambata trebuie sa merg la o nunta la o fosta colega de facultate. El a spus ca trebuie sa mearga la o nunta tot sambata si m-a invitat sa merg cu el la nunta unui bun amic, l-am refuzat pentru ca trebuia sa ma duc si eu tot la un astfel de eveniment. Am stabilit sa ne vedem saptamana urmatoare.
Sambata am mers la nunta fostei mele colege de facultate, iar acolo soc: ne-am intalnit din nou, ne-am uitat uimiti unul la altul. Mi-a facut un compliment ca imi sta foarte bine. Un timp la nunta ne cautam cu privirea unul pe celalalt. A venit spre mine si m-a invitat la dans, eu eram fara partener, iar el fara partenera. Am discutat mai toata seara, ma facea sa zambesc si sa fiu fericita. De la nunta a spus daca ma poate conduce acasa. Am fost de acord. Cand sa ne despartim, cand a vrut sa plece, m-a chemat si mi-a multumit pentru seara minunata, dupa care m-a sarutat.
Iar din acea clipa suntem impreuna, ne-am casatorit dupa 10 luni, suntem fericiti si ne iubim in fiecare zi, in fiecare saptamana, in fiecare an, tot mai mult.
Sa iubesti si sa fii iubit e chiar cel mai minunat lucru ce i se poate intampla fiintei umane. Dragostea chiar poate fi rezolvarea tuturor problemelor, chiar poate fi un motiv intemeiat de a trai, de a fi om. Cel mai frumos si minunat cadou din viata noastra este aceasta poveste de iubire. Acesta este inceputul povestii noastre de dragoste, un vis care doresc sa nu se sfarseasca niciodata. (Daniela Carmen, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.