Marti, 27 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Dragoste la 60 de ani

Dragoste la 60 de ani

Email Imprimare

Dragoste, un cuvant care defineste o stare fara de care nu putem trai. Iubire, alt cuvant care defineste o stare mai profunda. Ne nastem in iubire, prima iubire fata de mama, si ne stingem cu iubirea fata de Dumnezeu. Cuvantul Iubire iti da fiori si cand il rostesti! Va spun povestea mea de dragoste de acum... De acum, pentru ca eu am 60 de ani si el tot 60 de ani. Viata ne-a lasat prea devreme singuri pe amandoi.
Singuratatea este cea mai grea traire. Ca sa nu stau numai in casa, am plecat singura la teatru si acolo l-am cunoscut pe el. Mi-a placut, nu credeam ca este adevarat, simteam fluturi in stomac, eram emotionata, imi placea sa-l privesc. Nu stiu cand am ajuns acasa, zambeam, radeam, ma gandeam la el. Vorbeam la telefon si abia se termina convorbirea si ma gandeam, deja, la urmatoarea. Coincidenta? Amandoi suntem ingineri, amandoi avem copii, nepoti. Si totusi eu sunt indragostita de el! Citesc cu placere versurile schioape pe care le scrie numai pentru mine.
Voi exemplifica: "Replica la un sarut virtual": A fost un vis sarutul tau,/ Si-mbratisarea val de mare/ Peste taram de inserare./ Tu si... Eu./ sau: Curcubee/ Bratele mele, padure despletita/ Spre nemarginirea izvoarelor/ Din privirea ta./ Ard tacerea/ Dorintelor nerostite/ In curcubee arcuite,/ Intre inimile noastre.
Si mai sunt cateva. Ideea ca s-a gandit la mine cand le-a scris imi induce o stare foarte placuta. Bineinteles, i-am spus ca sunt indragostita de el si imi place sa ma gindesc la el si nu numai! Il alint, si el ma alinta Clopotel, pentru ca vocea mea este placuta si pare o voce tanara! Ochii mei stralucesc cand il privesc!
Voi va veti amuza poate, dar sunteti tineri si nu ati trait dragostea de varsta a doua. Va doresc aceasta traire si sa stiti ca niciodata nu e prea tarziu!
Dragostea este ceea ce ii face pe doi sa stea unul langa altul atunci cand este suficient loc pe banca! (Niculina Mija, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.