Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Dragoste in seara Ploii de stele a Perseidelor

Dragoste in seara Ploii de stele a Perseidelor

Email Imprimare

Ne-am cunoscut acum doi ani si jumatate. Nu voiam sub nici o forma sa ma implic intr-o relatie serioasa, pentru ca urma sa plec in Franta cu o bursa pentru studii, stagiul fiind de un an universitar. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Au fost niste seri foarte romantice. Prima seara in care m-a sarutat era una din serile Ploii de stele a Perseidelor, un eveniment astronomic ce cucereste luna august in fiecare an.
Era de-a dreptul simpatic: cu paturi pe iarba, mancand porumbi copti in mijlocul unor prieteni trasniti. Numaram meteoritii cazuti si ne amuzam de toate prostiile. Adevarul e ca ma fascina, ma atragea ceva la el. Apoi am fost la mare, unde... banuiti si voi ca a fost superb. In septembrie am plecat in Franta. Ne-am despartit. Ulterior, la intoarcere, ne-am impacat si suntem si azi impreuna.
Nu cred defel in perfectiune, dar tipul asta se apropie serios de ea. E genul de persoana care imi spune "Mi-e dor de tine si cand sunt aici langa tine", iar eu sunt genul de persoana care spune "Ia da-te doi pasi mai incolo sa vedem ce simti. Facem experimente pe corazon!". Suntem amuzanti impreuna, suntem fericiti, ne iubim si vom imbatrani impreuna.
Nu avem un film preferat. Rareori am reusit performanta sa vedem un film de la cap la coada impreuna. Se intelege ca ambianta unei camere si doua persoane indragostite nu nasc cheful de filme. Bineinteles ca cele de la cinema ar putea face exceptie, dar poate n-au reprezentat decat niste filme interesante, neincadrandu-se in "filme preferate" sau mai bine zis in "filme reprezentative pentru cuplu".
Una din melodiile noastre e fara doar si poate "John Mayer - Slow Dancing in a Burning Room". (Mihaela Enache, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.