Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Cioc, cioc... e dragostea!

Cioc, cioc... e dragostea!

Email Imprimare

Intr-o zi care nu anunta nimic deosebit, dragostea a batut la usa mea. Am alergat, m-am fastacit, am deschis usa si am primit-o in inima mea. Este cel mai frumos sentiment pe care il putem primi de la viata, de fapt, dragostea este viata in sine. In cazul meu, dragostea mi-a fost adusa de Mihai. Un barbat caruia nu-i este frica de acest sentiment si are puterea sa il recunoasca. De atunci, viata mea s-a schimbat.
Am facut cunostinta cu fericirea si nu i-am mai dat drumul. O cultiv cu vorbe frumoase, o ud cu imbratisari, o miros. Fericirea are un miros suav, care te poarta pe cele mai inalte culmi, te face sa crezi in orice, iti da puterea sa infrunti cele mai grele momente pe care ti le rezerva viata. Un tip cu ochi albastri la care, atunci cand ii privesti, ai impresia ca ai ajuns pana in fundul oceanului. Un tip cu o voce armonioasa, care atunci cand vorbeste imi aduce calmul de care am nevoie. Viata mea alaturi de acest tip are din toate cate putin, este condimentata cu rasete vulcanice, certuri furtunoase si impacari dulci. Nici o zi alaturi de el nu este la fel ca celelalte, desi toate incep si se termina la fel... cu un sarut. Acel sarut care ma poarta pana la nori, care m-a invatat sa zbor, care mi-a dat puterea de care am avut nevoie.
Il iubesc pentru tot ceea ce mi-a oferit pana acum. Pentru dragostea lui curata, pentru cuvintele frumoase pe care mi le spune in cele mai potrivite momente, pentru imbratisarile lui puternice, pentru intelegerea de care a dat dovada si pentru ca ma accepta asa cum sunt. Relatia noastra este bazata pe respect si comunicare. Trebuie sa recunosc ca sunt zile in care nu mai vorbim asa de mult din cauza oboselii, a copilului, dar recuperam o data la cateva zile si ne prinde de cele mai multe ori dimineata vorbind. Nu as da pentru nimic in lume viata pe care o am alaturi de el. Aceasta este fericirea, fericirea pe care o descoperi putin cate putin. Astazi spun ca nu se poate sa fiu mai fericita de atat, spun ca am atins apogeul acestui sentiment. Dar cu fiecare zi descopar ca se poate si mai mult. Radiez fericire prin fiecare por si realizez ca acesta este doar inceputul, inceputul unei vieti frumoase alaturi de iubirea mea.
Pe 20 februarie implinim 7 ani de cand suntem impreuna. Aceasta este luna noastra, in aceasta luna, dragostea a batut la usa mea si am primit-o. Daca tu inca nu ai intalnit-o, fii atent, atunci cand simti un ciocanit usor in adancul inimii, sa deschizi repede usa sufletului si sa o primesti cum se cuvine, aceasta este Dragostea! (Livia Goian, Foto: Stock.XCHNG)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.