Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Ne iubim mult

Ne iubim mult

Email Imprimare

Dupa un an si jumatate, ne iubim din ce in ce mai mult si ne redescoperim pe zi ce trece. Pe 11 septembrie 2009 ne-am intalnit pe un pod suspendat, iar atunci cand priveam luna ce ne lumina calea, el a incercat sa ma sarute si a si reusit. Cu trei zile inainte de a ne intalni pe pod, ne-am intalnit datorita unei prietene de-ale mele. Am vorbit, am glumit, ca mai tarziu, in seara respectiva, sa aflu ca amicul prietenei mele era interesat de mine.
Am ras copios, nici nu m-am gandit ca va face el primul pas, a fost in gand cu mine. M-a sorbit din priviri toata noaptea atunci, si eu ii ofeream priviri subtile... de cateva ori ni s-au intalnit privirile. Era asa de dulce si rosea putin... plus ca este si rr-it si mie una mi se pare ceva atat de dulce si dragut, mai ales ca numele meu este Roxana. L-am innebunit cu "Rica nu stia sa zice rau, ratusca, ramurica", asta a fost primul lucru pe care i l-am cerut...
Tot timpul radeam si ne distram. Este sufletul meu pereche si sincer nu ma mai vad fara el, iar el, la fel fara mine. Am trecut prin multe greutati si a fost alaturi de mine, nu s-a dat niciodata inlaturi de la greu. Il iubesc, ne iubim si totul e bine. (Roxana G.)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.