Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Viata merita traita

Viata merita traita

Email Imprimare

In vara anului 2006, Dumnezeu ne-a dat cel mai frumos cadou din viata noastra, vestea ca ramasesem insarcinata. Noi nu eram casatoriti, asa ca tot in 2006, in luna noiembrie, a avut loc nunta, unirea noastra pentru tot restul vietii. A fost o nunta de vis pentru noi. In luna aprilie 2007 a venit si printesica noastra pe lume, o fetita frumusica, de 3.300 g.
Atunci cand am plecat spre spital pentru a naste, aveam amandoi niste emotii de nu mai puteam scoatem nici un sunet, parca eram muti, asa eram de coplesiti. In clipa in care am auzit plansetul fetitei mele, credeam ca mor de fericire, eram in al noualea cer. A venit si sotul, iar cand i-am pus fetita in brate, credea ca pluteste, nu-i venea sa creada. Dupa cateva zile am plecat acasa cu fetita.
Cand am ajuns, sotul meu nu mai stia cum sa isi exprime fericirea, o tinea pe Alexandra numai in brate. Acum cand deja are 2 anisori, incercam sa ne bucuram alaturi de ea clipa de clipa, sa ii oferim tot ce ne sta in putinta, traim pentru a o vedea sanatoasa si fericita. Ne-am da si viata pentru ea, este lumina ochilor nostri. Asa ne-a schimbat Dumnezeu viata, daruindu-ne un ingeras. Viata merita traita la maximum. Atat timp cat suntem in viata, trebuie sa nu incetam niciodata sa ne regasim sensul sau adevaratul drum. (Adi Tudorache)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.