Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Minunea de a fi mama

Minunea de a fi mama

Email Imprimare

O simpla raceala netratata la timp a dus la un verdict dureros: Nu o sa poti avea copii! Am simtit atunci ca cerul a cazut peste mine, mai ales ca atat eu, cat si sotul ne doream foarte mult un copil. Sotului nu i-am zis, de teama sa nu ma paraseasca, si m-am inchis in mine cu aceasta problema. Timpul tot trecea, iar eu nu mai ramaneam insarcinata. Incepuse de-acum sa-si puna intrebari de genul: Oare avem probleme de fertilitate? Cred ca ar trebui sa mergem sa ne facem niste analize. Eu ma ingrozeam cand il auzeam, mi-era teama sa nu afle si tot amanam momentul, ma simteam vinovata.
Dupa trei ani am avut o surpriza... Imi intarziase vreo doua saptamani ciclul si am mers sa vad care este motivul. Ajunsa in cabinet, in fata ecografului, am trait cea mai mare emotie posibila: pe monitor se vedea un mic embrion si se auzea o inimioara batand. Lacrimile imi curgeau fara oprire, nu-mi puteam controla emotiile. Abia am auzit vocea medicului spunand: Felicitari doamna, veti fi mamica, sunteti in a sasea saptamana de sarcina. Am iesit din cabinet de parca m-ar fi batut cineva, eram rosie de plans si tremuram toata.
Sotul meu, care m-a asteptat in masina, a ramas uimit cand a vazut cum aratam, nici nu puteam sa-i dau vestea cea buna. A inteles ce se intampla abia cand i-am intins rezultatul ecografului. Ochii i s-au umplut si lui de lacrimi si abia a mai putut sa conduca, era foarte emotionat, niciodata nu-l mai vazusem asa. Acum fetita noastra are 5 anisori si este cea mai dulce fetita din lume. (Mihaela)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.