Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Dragoste la magazin

Dragoste la magazin

Email Imprimare

A fost odata un baiat care era timid si ii placea mai mult sa stea in casa, sa citeasca o carte decat sa iasa in oras cu baietii, la o bere. Obosit de stat in casa, a decis sa iasa macar o data. Ceruse permisiunea mamei sale. Ea a acceptat. Mergand prin cartierul sau, se uita pe la magazine. Trecand pe langa un magazin de muzica, a privit prin vitrina si atunci a vazut prezenta unei tinere fete, de varsta lui. A fost dragoste la prima vedere. A deschis usa si a intrat, privind la nimic altceva decat la fata.
Miscandu-se incet, s-a apropiat de tejgheaua unde era fata. Ea l-a privit si i-a spus surazand: Pot sa te ajut? In timpul acesta, el credea ca acela era cel mai frumos zambet pe care l-a vazut in viata sa. Simtea impulsul de a o saruta. Balbaindu-se, i-a spus: Da… hmmm. Mi-ar placea sa cumpar un CD. Fara sa se gandeasca, a prins primul CD pe care l-a vazut si i-a dat banii. Vrei sa ti-l impachetez? – a intrebat fata zambind din nou.
El i-a raspuns ca da. Incetisor, ea s-a dus in magazie si s-a intors cu pachetul pe care i l-a dat baiatului. Sfios, a luat pachetul si a plecat. S-a intors acasa, si din acea zi mergea la acel magazin in fiecare zi sa cumpere un CD. Fata il impacheta mereu, iar el se intorcea acasa si il baga in sertar. El era prea timid pentru a o invita in oras si de cate ori incerca, nu reusea niciodata. Mama lui a aflat de aceasta situatie si il incuraja sa incerce.
Asadar, in ziua urmatoare, el si-a facut curaj si s-a dus la magazin. Ca in toate celelalte zile, a cumparat un CD si, ca intotdeauna, ea i l-a impachetat. El a luat CD-ul si in momentul in care fata era distrata, a pus repede o foaie cu numarul lui de telefon pe tejghea, apoi a iesit in fuga din magazin.
Dinggg! Mama lui raspunde la telefon.
Alo, buna ziua! Ovidiu este?
Mama baiatului, bucuroasa ca in sfarsit fiul ei si-a gasit o prietena, il da pe acesta la telefon.
S-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste, care exista si in zilele noastre. (Ovidiu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.