Miercuri, 28 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Am facut alergie la pepene in timpul sarcinii

Am facut alergie la pepene in timpul sarcinii

Email Imprimare

Am si eu o fetita de un an si jumatate care ne face fericiti in fiecare moment! O cheama Casiana Maria Stan. Cand eram insarcinata in 7 luni, sotul meu mi-a cumparat un pepene rosu, dulce si bun. Am mancat cu o pofta de gravida, iar in urmatoarele zile, cosmar… mi-au aparut niste bubite pe maini, picioare si burta, multe bubite mici. A fost groaznic.
Ma trezeam noaptea, ma si dureau, aveam si mancarime, am fost la medic, mi-a dat tratament, dar greu am scapat de ele. Facusem alergie la pepene. Plangeam si ma suparam sa nu afecteze fetita, pentru ca aveam bubite si pe burta. Domnul ne-a ajutat, am nascut o fetita sanatoasa, de nota 10. O iubim mult si este viata noastra. (Gabriela Stan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.