Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Cel mai dificil moment in sarcina

Cel mai dificil moment in sarcina

Email Imprimare

In primul rand a fost dificil sa raman insarcinata din cauza unei polifibromatoze uterine, dar in final am ramas insarcinata, lucru pe care l-am aflat pe 25 iunie 2009. Pe 10 iulie 2009, am avut o sangerare care m-a dus la spital, la urgente, cu risc foarte mare de avort. Am stat internata in spital doua saptamani, sangerarea s-a oprit abia dupa sapte zile de chin si spaima ca o sa pierd bebelusul si dupa zeci de tratamente, medicamente etc. In final, dupa doua saptamani de chin, am aflat o veste foarte buna: bebelusul era bine si nu fusese afectat de sangerare, dar mi s-a recomandat sa stau cat mai mult in pat si sa nu fac efort. Drept urmare, am un bebe de un an, sanatos si frumos. Multumesc lui Dumnezeu! (Ramona Grigoras)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.