Marti, 27 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sarcina dificila

Sarcina dificila

Email Imprimare

Numele meu este Maria si de curand am devenit si eu mamica. Dupa multe incercari, am adus pe lume o fetita, pe care o cheama Maia-Beatrice. Am avut o sarcina dificila si in acelasi timp si grea. Am ramas insarcinata foarte greu, avand probleme cu glanda tiroida. In momentul in care am aflat vestea, imi venea sa ies in strada si sa "urlu" de fericire, insa fericirea asta nu a durat prea mult, pentru ca era cat pe ce sa pierd sarcina.

Dupa ce am mers la doctorul ginecolog, am urmat un tratament pentru mentinerea sarcinii, tratamentul era bazat pe niste pastile, insa acest tratament s-a dovedit a fi ineficient si a trebuit sa fac injectabile de la o luna pana la 3 luni, ajunsesem la un moment dat ca nu mai puteam sta pe scaun, dormeam si foarte greu. Fiecare luna care trecea era in favoarea mea, am ajuns si la momentul fericit cand bebe a inceput sa miste. Abia atunci am realizat ca cuvantul "mama" e foarte pretios. Ma rugam la Dumnezeu sa ajung cu sarcina pana in luna a 9-a. Nu aveam voie sa fac eforturi, insa eu mergeam la serviciu pentru ca nu ne descurcam cu banii, avand o rata foarte mare la casa si abia in luna a 8-a am intrat in concediu prenatal; am avut mare noroc de colegile mele de serviciu ca m-au inteles, ca de-altfel nu stiu cum ne-am fi descurcat, ca si eu, si sotul meu lucram, dar tot nu ne descurcam. Am ajuns in luna a 9-a si am nascut un bebe sanatos de 3,140 grame. Suntem cei mai fericiti parinti! (Mariana Suruc)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.