Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Natura m-a ajutat foarte mult

Natura m-a ajutat foarte mult

Email Imprimare

Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit. (H. Read)
Am fost mult timp un copil bolnavicios, dar mi-am revenit prin mijloace naturale, nu prin pastilele si injectiile ce le tot primeam. Am mers ani la rand la Slanic Moldova si Olanesti, apele de acolo ne-au ajutat enorm de mult pe mine si pe mama mea. Acum multi ani de atunci, desi am trecut prin intamplari majore pentru sanatatea mea (semipareza la 21 de ani, muscatura de caine finalizata cu cusaturi, entorse, dureri reumatice, raceli frecvente), am realizat ca e mai sanatos sa previi si sa colaborezi cu propriul organism prin lucruri naturale sau seminaturale.

Racesc des, dar ma tratatez cu extract de usturoi, usturoi natural spre seara, cand sunt sigura ca nu mai plec nicaieri, legume mai multe, fructe mai multe, cereale si miere multa si lamaie cu ceai verde sau de oricare fel.
Practic, cele de mai sus nu ar trebui sa ajute la raceala, dar uite ca ajuta, am trei luni de cand nu am mai racit. Am o infectie la nivelul amigdalitelor si probleme cu urechile, insa, facand cele de mai sus si protejandu-ma de frig, am reusit intrucatva.
Am si slabit cu produse naturale si facand miscare. M-am ales totusi cu durere mare de genunchi, dar folosesc o alifie numita "gheara dracului", care contine extracte din plante. A avut un efect mult mai bun decat un unguent antiinflamator cu substante medicamentoase.
In viata de zi cu zi am ales ceaiul in locului sucurilor, suplimentele alimentare in locul medicamentelor.
A fost o vreme cand am facut tratament pentru anumite probleme de sanatate cu "medicamente" homeopate, fiind obligata sa folosesc o pasta de dinti corespunzatoare (fara mentol si fluoruri), la care sunt si in ziua de azi fidela.
Pentru mine e fapt dovedit ca plantele si mierea (toate componentele sale), cerealele si alte produse "vii" sunt alegerea corecta pentru o viata mai buna. (Carmen Elena, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.