Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Felul in care ma vad e foarte important

Felul in care ma vad e foarte important

Email Imprimare

Chiar daca sustii ca esti genul "Nu-mi pasa ce cred ceilalti despre mine", e imposibil sa nu te afecteze la un moment dat. Conteaza ce cred ceilalti despre noi? Da, din simplul motiv ca suntem oameni si vrem sa ne simtim placuti, integrati si acceptati. Reversul medaliei ar insemna excluderea sociala.
Felul in care ma vad eu insami este foarte important pentru modul in care ma vad ceilalti. Sunt increzatoare si astfel si cei din jur ma vad o persoana sigura pe mine, de incredere. Conteaza parerea partenerului, mi-as dori sa faca aprecieri sincere privind: solutiile pe care le-am propus pentru amenajarea locuintei noastre; stilul meu vestimentar; atitudinile mele in relatia cu alti oameni; deciziile legate de profesie. (Alina Ciubotariu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.