Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Suntem suflete pereche

Suntem suflete pereche

Email Imprimare

Ea a aparut in viata mea inca de timpuriu. Mi-era colega. Eram zi de zi in preajma ei. Glumeam, dezbateam teme, discutam in contradictoriu, ne sustineam si parca eram mereu pe aceeasi lungime de unda... si asa s-au scurs 5 ani. Intr-o primavara, discutand cu ea vrute si nevrute pe messenger, mi-a spus ca vrea sa-si petreaca ziua de 1 mai pe faleza, ca vrea sa admire copacii infloriti, ca-i este dor de ei.
Nu voia petrecere in Vama, nu distractie la gratar, ea voia sa admire copacii infloriti... Ce gingas! Inima mi-a tresaltat de bucurie si m-am oferit pe loc s-o insotesc, sa-i admiram impreuna - nu se cadea sa se plimbe de una singura, nu? Ne-am intalnit, ne-am plimbat ore in sir vorbind in nestire, zambind, admirand pomii infloriti, mirosind parfumul lor. S-a lasat seara, racoare, ei ii era frig, eu am strans-o in brate s-o incalzesc si uite-asa ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt.
Si astazi ne-amintim cu drag de acel 1 mai nevinovat si magic, de acei pomi minunati care ne-au unit destinele. De cate ori vad pomii infloriti mi-amintesc de acele momente magice. Suntem suflete pereche, ne iubim nespus si pretuim fiecare clipa pe care o petrecem impreuna. O iubesc mai presus de orice, e ratiunea mea de a trai si raza de soare ce-mi lumineaza fiecare clipa. (Andrei Nechifor, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.