Vineri, 7 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Ne vom regasi iubirea dintai…

Ne vom regasi iubirea dintai…

Email Imprimare

Si daca vreodata am sa fiu pedepsita sa uit ca il iubesc, daca vreodata, atinsa de vreun ciob de oglinda otravita, imi va impietri inima, cu ultimele puteri am sa scot din cutiuta cu minuni melodiile noastre. Si ascultand din nou, impreuna, cantecele care ne-au facut sa ne prabusim unul in sufletul celuilalt, poate ca ne vom regasi iubirea dintai. Am ascultat Richard Clayderman in seara in care ne am imbratisat, in joaca, parca prima oara.

Ne am tinut de mana pentru prima data pe muzica lui Sting. Si apoi, cand ne-am sarutat mai intai, n-am mai auzit muzica, desi stiu sigur ca discul mergea mai departe. Numai ca nu mi-am mai putut aminti niciodata ce cantec ni s-a asternut, atunci, drept fundal. Se oprisera clipele, sunetele, luminile.
Si noptile noastre de patima si sfasiere, in care ne-a fost calauza Sarah Brightman. La muzica ei ma voi intoarce mereu, sa ma regasesc pe mine, cea care a aflat raspunsul pentru toata viata. Il iubesc enorm si acum si va fi mereu in sufletul si mintea mea. Acestea sunt cateva dintre momentele romantice petrecute intre noi. (Valentina Martuneac, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.