Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Acum si pentru totdeauna

Acum si pentru totdeauna

Email Imprimare

Intr-o seara ploioasa de septembrie ma plimbam pe podul Sucevei. Eram foarte trista, ma despartisem de primul meu prieten. Nu se mai putea, ma inselase, iar palma fusese cea care a incheiat relatia de 2 ani. Eram uda leoarca si ceva ma indemna sa ma arunc, dar nu... viata continua, mi-am spus. Ma pregatisem sa merg spre casa cand m-am intalnit cu el, cu Alex, vecinul de peste drum (stateam la casa). Cand m-a vazut in ce hal aratam, mi-a dat geaca lui si m-a dus la el, sa beau un ceai fierbinte.

M-a ajutat mult, m-am descarcat si m-am simtit foarte linistita datorita lui. Am inceput apoi sa iesim, fara ca parintii nostri sa stie, si uite asa ne-am trezit indragostiti unul de celalalt. De ziua indragostitilor am mers in statiunea Vatra Dornei, unde am petrecut cele mai frumoase momente din viata mea de pana atunci.
Acolo am descoperit melodia lui Richard Marx - Now And Forever. Ma regasesc in aceasta melodie: stiu ca Alex ma intelege cand eu ratacesc; cand sunt epuizata de luptele ce-mi tulbura mintea, el este sensul nebuniei mele, atunci cand judecata mea atarna de un fir de ata. El este sprijinul meu, in el am gasit iubirea, el este sensul vietii mele. Acum sunt linistita, stiu ca si el ma iubeste, ma alinta si ma rasfata cum nimeni nu ar putea. Ii multumesc ca este alaturi de mine acum si sper ca pentru totdeauna. (Maria-Minodora Hodoroaba, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.