Miercuri, 28 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Reguli pentru o iubire perfecta

Reguli pentru o iubire perfecta

Email Imprimare

Bucurati-va de prezenta celuilalt. Invata sa te bucuri de fiecare zi traita alaturi de celalalt. Nu fa comparatii intre o zi si alta, intre o intamplare si alta.
Invata sa-ti asculti partenerul. Toata lumea vrea sa fie ascultata de partener/a si eventual inteleasa. Trebuie sa ai rabdare, priveste-ti partenerul in ochi si asculta-i povestea si, chiar daca este extrem de plictisitoare relatarea si fara un interes real, nu lasa sa ti se vada nerabdarea in ochi.
Fiti sinceri unul cu celalalt. Fara sinceritate nu vei sti niciodata ce se intampla in relatia voastra si nici daca e adevarat sau fals. Trebuie sa inveti sa spui ceea ce gindesti, ce te deranjeaza la celalalt, si sa incerci sa ajungi la un acord, un compromis. Insa nu impinge sinceritatea dincolo de limitele bunului-simt.
Independenta. Are o importanta foarte mare. Chiar daca iti iubesti partenerul la nebunie, trebuie sa-i lasi loc de manifestare, sa nu aiba impresia ca relatia voastra este sufocanta. Daca gelozia e prea puternica, controleaza independenta celuilalt, dar fara sa-i impui asta. Creeaza-i impresia ca ideea ii apartine si atunci aparentele vor fi salvate .
Reciprocitatea. Este o regula a iubirii esentiala. Trebuie sa inveti sa-ti sprijini partenerul in cele mai grele momente ale sale, sa-l ajuti in munca lui, sa-i intelegi trairile si dorintele, fara a-i anula personalitatea. Daca partenerul are o problema, ofera-i sugestii si nu merge pe principiul “nu intervin ca nu este treaba mea".
Invata din propriile greseli. Pentru a nu le mai repeta. Orice repetare a unei greseli ii va demonstra partenerului ca nu-ti pasa de el si nici de relatia voastra.
Increderea. Increderea se castiga greu si se pierde usor, asa ca trebuie sa ai rabdare cu partenerul tau. Poate fi o persoana mai introvertita sau, pur si simplu, o persoana care a luat prea multe lovituri in viata si acum ii este teama de orice.
Acestea sunt cateva dintre regulile iubirii care fac parte dintr-o relatie de cuplu. Avem multe activitati impreuna, incercam sa avem propriul spatiu si cateodata chiar simtim sa iesim intr-un weekend departe, sa evadam intr-o lume de poveste, unde suntem doar noi doi si gandurile noastre, departe de zarva orasului si monotonia cotidiana. Ne dorim ca in viata noastra de cuplu sa fie o continua schimbare, in fiecare zi sa fie altfel, dar sa ne iubim la fel de mult si sa ne surprindem mereu cu un gest frumos. (Oana Cristina, Foto: Stock.XCHNG)
Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.