Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Vad un viitor sumbru pentru copilul meu

Vad un viitor sumbru pentru copilul meu

Email Imprimare

Sunt mama unui baietel de aproape 10 ani care sufera de autism. Ce viitor vad eu pentru copilul meu? Vad un viitor sumbru, pentru ca baietelul meu nu se poate si nu se va putea descurca singur niciodata. Cata vreme noi, parintii, suntem in viata, pentru el va fi bine, pentru ca noi il ingrijim si-l iubim asa cum e el, dar dupa ce nu vom mai fi noi, nu stiu ce se va intampla cu el si imi e greu sa ma gandesc la acest lucru.
Cred ca va ajunge intr-unul din spitalele cu persoane cu diferite probleme mintale, unde va fi sedat puternic si unde este insuficient personal sa se ocupe de aceste persoane batute de soarta. Nu avem nici o ruda care sa poata sa aiba grija dupa ce noi nu vom mai fi si mi se rupe inima de durere. (Anca Savencu)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.