Miercuri, 28 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Indragostiti din liceu

Indragostiti din liceu

Email Imprimare

Pe Andrei il stiam inca din liceu, insa el niciodata nu m-a suportat, spunea despre mine ca am nasul pe sus, iar sentimentul era reciproc, eu spuneam despre el ca este un baiat de bani gata si ca este metrosexual!  Copilarii... Dupa terminarea liceului, drumurile noastre au luat-o pe cai diferite, dar poate ca nu atat de diferite…
Stateam intr-o seara, pe la ora 22, intr-o statie si asteptam autobuzul, care nu mai aparea, insa in fata mea opreste o masina din care iese Andrei, cu ochii lui verzi si cu aceeasi aroganta pe care o avea in liceu. Ma priveste atent si uimit si incepe sa strige: "Larisa, Larisa, Larisa, tu esti? Stiu ca esti tu!" Eu i-am raspuns ca sunt Larisa "prietena lui din liceu", ne-am complimentat reciproc, si m-a invitat la un restaturant sa mai vorbim despre noi! Am ajuns acasa pe la vreo 3 dimineata, iar colega mea de camera era disperata! In timp ce am stat cu Andrei am vorbit despre multe si mi-a spus ca el ma placea in liceu, dar ca nu avea curaj sa faca un pas pentru ca era convins ca il voi respinge, ce-i drept si mie imi placea de el in liceu, dar orgoliul meu era prea mare!
M-a luat de mijloc, i-am cuprins capul in maini si ne-am sarutat foarte... usor! A fost minunat! Ne-am luat ramas-bun. A doua zi m-a sunat si m-a invitat in oras! Si de atunci am ramas impreuna, adica de anul trecut! Suntem simpatici, ne imbracam la fel, iar lumea ne complimenteaza! Suntem amandoi fashionisti si ne place sa fim in centrul atentiei. Este un sentiment minunat!
Avem desigur o melodie a noastra, pentru ca, atunci cand ne-am sarutat in fata masinii lui, la radio se difuza melodia Andrei: Un lucru sa-mi dai!
Iar filmul pe care l-am vazut impreuna si care ne-a placut a fost "If only"! Sper ca relatia sa functioneze! (Larisa)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.