Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumoasa esti cand look-ul ales ti se potriveste...

Frumoasa esti cand look-ul ales ti se potriveste...

Email Imprimare

Culoarea parului meu nu este atat de importanta pentru mine. Important este sa-mi vina bine, adica sa se potriveasca trasaturilor si culorii tenului si ochilor mei. Spre exemplu, blondul, chiar daca este o culoara moderna, care se poarta, mie nu-mi sta bine, ma arata "falsa" si oricum as aplica-o, imi iese o nuanta de blond-roscat, destul de urata, care pe mine arata frivol. (Majoritatea femeilor vor sau au vrut cel putin o data in viata sa fie blonde, caci se zice ca barbatii prefera blondele.)

Am ochii caprui-roscat si tenul usor masliniu si imi vine perfect orice nuanta mai deschisa ori mai inchisa de brun, de castaniu, care se asorteaza cu ochii si pielea, ca un tot unitar, aratand perfect natural. Eu, natural, sunt saten-castanie, dar am observat ca vopsit, parul arata mai bine, mai stralucitor, mai de efect, asa ca am decis sa il vopsesc cel putin de doua ori pe an, nu mai des, pentru ca, fiind foarte fin si subtire, se strica.
Mai imi sta bine si bruneta, dar ma arata mai dura, mai matura, ceea ce nu vreau.
Eu consider ca nu conteaza culoarea parului pe care o adopti, important este ce ti se potriveste, ce te avantajeaza si te completeaza.
Nu am prejudecati legate de culoarea parului, adica eu nu cred ca o bruneta este neaparat serioasa si o blonda nu este serioasa... Cred ca felul de a fi al unei persoane si comportamentul acesteia depind de calitatile, de setul ei de valori, de educatia sa, de temperamentul sau, de genele mostenite, si nu de culoarea sa parului.
Este nesemnificativ, irelevant, nemotivat (sunt doar niste preconceptii) sa judeci o persoana dupa culoarea parului sau dupa alte aspecte fizice.
Nu este adevarat ca blondele sunt mai blande, angelice, inocente sau prostute, ca brunetele sunt mai puternice sau mai serioase sau roscatele - mai aventuriere si pasionale. Cred ca fiecare om (sau  femeie, in cazul de fata) este in felul sau unic, si puternic, dar si slab uneori, si bun, si rau... In fiecare persoana este un amestec de trasaturi, de valori, dar si de defecte si nu depind de culoarea parului comportamentul, personalitatea sau caracterul unei persoane.
Poate ca unii se vopsesc pentru ca asa le sta bine sau ca sa ascunda parul carunt, si nu ca sunt intr-un anumit fel sau pentru a dovedi ca ar fi asa.
Totusi, este adevarat ca blondul, reflectand lumina, arata o imagine mai tanara, mai angelica, mai inocenta (deci este util si doamnelor in varsta), dar aceasta nu inseamna ca acele persoane care sunt sau s-au vopsit blonde sunt si asa... La fel, negrul imbatraneste, te arata mai dura, confera maturitate prin insasi culoarea sa inchisa, care nu reflecta lumina. (Andreea B., Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.