Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Si medicii au partea lor de vina

Si medicii au partea lor de vina

Email Imprimare

Nu cred ca sunt singura de parere ca sistemul medical din Romania este la pamant. De foarte multe ori am vazut si auzit anumite probleme cu care ne confruntam noi, ca romani, in momentul in care mergem la oricare spital din tara. Sunt totusi indignata pe deoparte deoarece si medicii au partea lor de vina, si spun asta deoarece sunt foarte multi care pleaca acasa, intr-o zi, cu mai mult de jumatate din salariul pe care il castiga intr-o luna si tot nu sunt multumiti.

Nu exista doctori care sa plece acasa intr-o zi cu mai putin de 1.000 de lei. Fiecare se uita sa-si bage cat mai mult in propriul "buzunar" si isi construiesc case  peste case, isi cumpara apartamente, terenuri, schimba masinile ca pe sosete si tot ei se ridica cu pretentii. Sunt prea putini cei care si-ar da viata la slujba pe care o detin, considera ca, daca nimeni nu face nimic, ei de ce sa faca.
Personal consider ca sistemul sanitar a ajuns asa si din cauza doctorilor nesatui de avere. De redresat nu prea cred ca se poate, dar asa cum se spune... Speranta moare ultima. (Flory)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.