Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Haos in sistemul de sanatate

Haos in sistemul de sanatate

Email Imprimare

Haosul care domneste in sistemul sanitar de la noi nu este ceva nou, iar deciziile care s-au luat nu au fost gandite bine, nu s-a facut un plan de aplicare a lor, nu au fost analizate in detaliu costurile aplicarii lor si impactul lor asupra populatiei. Dar pana la urma haosul acesta a devenit ceva normal la noi, este haos in sanatate, educatie, finante, administratie publica, peste tot.

Eu sunt de acord ca fiecare om are dreptul la asistenta medicala de calitate, dar fiecare om care munceste sau a muncit, fiecare om care a cotizat la sistemul public de sanatate. Problema la noi este ca avem prea multi asistati sociali care nu merita banii pe care ii primesc de la stat, dar si proasta administrare a banilor ne omoara. Si cred ca de fapt oamenii sunt marea problema a tarii acesteia, mai mult de jumatate nu isi urmaresc decat interesul personal si starea de bine personala si nu le pasa ce urmari poate avea egoismul acesta fata de cei din jurul nostru.
Noi toti trebuie sa invatam sa fim mai buni si atunci cred ca lucrurile vor merge mai bine in tara asta. Am intalnit si medici buni, care isi fac datoria cu onoare si nu accepta spaga de la cei nevoiasi, dar si oameni fara suflet care nu te ajuta decat daca platesti, si trebuie sa platesti bine de tot. (Monica Daliu, Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.