Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Culoarea parului, importanta doar pentru aspectul estetic

Culoarea parului, importanta doar pentru aspectul estetic

Email Imprimare

Culoarea parului si coafura au importanta pentru mine doar sub aspect estetic. Culoarea o schimb ocazional, in functie de starea mea, de anotimp, dar si de sfaturile specialistilor. Stiti zicala: Lupul isi schimba blana, dar naravul, ba! Ar fi bine ca odata cu adoptarea unui nou look sa ne schimbam si obiceiurile proaste, starea de spirit, cu alte cuvinte, sa existe un echilibru intre interiorul nostru si aspectul exterior. Prejudecati nu am in legatura cu culoarea parului si eventualele calitati ale persoanei respective. Am fost si blonda, si bruneta, si roscata, acum sunt satena! Tot eu am ramas, aceeasi persoana sensibila si dinamica, in acelasi timp! (Luminita Diaconu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.