Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumosi suntem toti

Frumosi suntem toti

Email Imprimare

Eu sunt o nebuna si jumatate. Mereu cu capul in nori, mereu indragostita. Indragostita de mare, de soare, de un barbat, de o limba straina, de o anume cultura, de un anumit ruj etc. Uneori sunt aranjata, alteori uit sa ma si demachiez. Consider ca o femeie este frumoasa prin felul ei de a fi. Degeaba am o tona de fond de ten, daca sub aceasta masca se ascunde un zambet trist. Degeaba am cei mai scumpi pantofi, daca nu ma simt confortabila in ei. Frumusetea te ajuta sa deschizi multe usi. Dar care frumusete?
Prima impresie conteaza. Observ ca o vanzatoare ma trateaza mult mai bine daca sunt aranjata sau ca portarul imi zice "buna ziua" daca sunt imbracata frumos, dar prietenii ma iubesc asa cum sunt. Ei ma stiu si machiata, si naturala.
Frumusetea ajuta. La un interviu, cu frumusetea poti sa ajungi pe locul 10 din 100, dar pentru a obtine acel job trebuie sa fii cea mai buna din cele 10 "frumuseti" ramase. Daca esti bun si ai o atitudine pozitiva castigi. Frumosi suntem toti. Unii dintre noi stiu, altii afla. (Cosmina Cucu, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.