Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumusetea personala e mai mare decat orice recomandare

Frumusetea personala e mai mare decat orice recomandare

Email Imprimare

Pentru fiecare, frumusetea are alta definitie. Pentru mine conteaza mai mult interiorul decat exteriorul si credeti-ma ca nici macar acuza unora ca pledez intr-un om mai bun prin ceea ce zic nu ma face sa-mi schimb parerea. Da, deseori, frumusetea devine un chin. Nu ma consider o rara-avis (cu ghilimelele de rigoare), nici macar o femeie debordant de frumoasa... dar ma consider o femeie interesanta, care, la 19 ani, recunosc, are mai multe avantaje datorita felului cum arata decat datorita inteligentei proprii.
Si spun asta cu anumite resentimente, pentru ca uneori frumusetea exterioara pe care altii o vad iti stirbesc din cea interioara. De ce zic asta? Pentru ca zilele trecute am dat un interviu la o firma si din prima mi s-a spus cat conteaza aspectul fizic,chiar daca doamna care mi-a luat interviul avea pe la 40-50 de ani si nu parea genul care pune punctul pe ''i'' in aceasta privinta, ci mai mult pe media mea de admitere si rezultatele de la facultate. Deseori se apropie oameni de mine pentru felul cum arat, pentru misterul pe care-l eman, cu sau fara voia mea. Si nu este o senzatie extraordinara, indiferent de felul in care pare pentru ceilalti. Sau poate sunt eu o tipa prea monotona, care nu apreciaza lucrurile la adevarata lor valoare?
Incet, incet, complimentele pe care frumusetea le exprima prin toti porii ei se transforma in adevarate cuvinte de ''plastic'', inlocuindu-se cu timpul prin expresii cu rol de jargon, care te departeaza deseori de la intentia initiala. Pierzandu-ma prin atatea cuvinte, nici n-am observat ca am primit un mesaj de la al meu cu vechea replica, mult prea cunoscuta: esti frumoasa pentru ca te iubesc sau te iubesc pentru ca esti frumoasa. Si da, de data aceasta nu ma deranjeaza, pentru ca stiu ca o zice din inima si cu drag.
Da, asta e unul din momentele in care ma simt frumoasa, cand ma simt iubita si apreciata, cand ma simt respectata si cand stiu cat valorez dincolo de parfumul si hainele mele. Concluzia? Frumusetea personala e mai mare decat orice recomandare. A, si doreati sa stiti daca am luat interviul? Da, mai nou sunt asistent manager, sper sa ma descurc si cu facultatea, si cu jobul. In fond, o femeie inteligenta in mod clar este extraordinar de frumoasa. (Claudia Alexandra Groasnicu, Foto: Stock.XCHNG)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.