Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Distrugerea naturii inseamna poluare

Distrugerea naturii inseamna poluare

Email Imprimare

Poluarea clasica prin CO2 ca si cea radioactiva sunt din cauza utilizarii nerationale a resurselor de energie. Poluarii clasice ii suntem supusi zilnic. Oamenii au distrus in mare masura resursele naturale care produc oxigenul atat de necesar unei vieti sanatoase. Natura a fost foarte darnica cu noi. In foarte multe locuri, oamenii au distrus insa echilibrul ecologic prin taierile barbare ale padurilor.

Pe de alta parte, din cauza industrializarii masive, poluarea chimica este accentuata si mai mult. Marile si oceanele sunt si ele foarte poluate prin deversarile de deseuri si prin distrugerea florei si faunei. Pericolul poluarii radioactive creste enorm pe masura dezvoltarii centralelor nucleare si a producerii de deseuri radioactive, care la un moment dat pot scapa de sub control (cum de altfel s-a mai si intamplat).
Suntem datori sa respectam natura si sa nu stricam echilibrul. Avem resurse nebanuite. Totul e sa le utilizam rational. O padure distrusa in apropierea unui oras inseamna un oras bolnav si poluat. Totul e sa ne oprim pana nu e prea tarziu! Distrugerea naturii inseamna dezastre: poluare, inundatii, alunecari de teren etc. Este reversul medaliei. (Adriana Cristea, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.