Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Medicii fac tot ce pot, cu putin

Medicii fac tot ce pot, cu putin

Email Imprimare

Trebuie sa va spun ca am doi copii  si am fost de mai multe ori prin spitale si cat de cat mi-am facut o idee despre sistemul sanitar romanesc. Cand ieseam din spital, problema era rezolvata, pana la urma, scopul scuza mijloacele. Cred ca sunt multi, foarte multi carcotasi pe care ii intereseaza mai mult confortul decat sa se faca sanatosi. La spitalele de copii din Bucuresti, doctorii fac tot ce pot, impresia mea asta a fost. E drept, e foarte aglomerat peste tot.
Cu mama am fost internata pentru operatie la Bagdazar. Erau claie peste gramada, spitalul era si in renovare, n-a fost usor, dar pana la urma operatia la coloana a reusit, doctorii sunt super.  Drama mare e la spitalele din provincie, care, nu stiu din ce motiv, n-au nici macar seringi. Stau si ma gandesc ca, daca nu se poate asigura dotarea lor corespunzatoare, de ce nu le-ar reduce? E buna ideea cu caminele de batrani, dar sunt sigura ca va fi grea aceasta transformare.
Sistemul o duce greu, dar ce merge bine in tara asta? Cred ca doctorii sunt foarte buni si ar trebui facuta o campanie mai agresiva pentru atragerea fondurilor pentru dotarea spitalelor, din impozitul pe venit, din donatii. (Valerica Lungu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.