Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Conservarea traditiilor va fi un element in educatia copiilor mei

Conservarea traditiilor va fi un element in educatia copiilor mei

Email Imprimare

Romania in care vreau sa traiasca copiii mei as dori sa fie una in care inca sa se poata simti influenta traditiilor, a sarbatorilor, cu precadere cele religioase, si in care sa mai existe amprenta unui popor mandru de reusitele din trecut si increzator in cele din viitor. Copiii mei vor cunoaste traditiile atat de frumoase ale romanilor. Le voi povesti de Craciunul si Pastele din vremea mea, dar si despre minunatele cuvinte cu care mama si bunica imbinau amintiri de demult legate de aceste sarbatori.
Fiind o persoana foarte credincioasa, imi voi duce copiii la biserica de Pasti si ii voi face constienti de sacrificiul divin facut pentru omenire. Voi gati nelipsitele si traditionalele bucate: cozonaci, pasca, oua rosii, drob si altele invatate de la mama mea si ii voi invata la randul meu ca, impreuna cu armonie si pace, acestea vor simboliza prezenta sarbatorii in casa.
Conservarea traditiilor va fi sigur un element important cu care voi contribui la educatia copiilor mei. Desi lumea uita din ce in ce mai mult de acestea si ne lovim de iminenta nevoie de a "evolua", fiecare persoana isi poate avea contributia in a pastra macar o mica parte din trecutul nostru, din unicitatea poporului roman. (Medeea Husanu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.