Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Timpul face ca totul sa treaca...

Timpul face ca totul sa treaca...

Email Imprimare

O dragoste neimpartasita nu se depaseste niciodata cu indiferenta, in cazul meu, am depasit-o cu ... lacrimi, evident. Zile in care totul parea sa nu aiba sens, ca apoi sa imi dau seama ca nu au meritat acele lacrimi, dar asa sunt fetele, niste plangacioase mici care nu au putere destula incat sa inteleaga ca androginul inseamna doua jumatati si ca jumatatea ei oricum va aparea intr-o zi. Usor de zis, greu de facut.

Da, ma indragostisem de un el, cu mult mai mare, care m-a amagit cateva zile, iar apoi credeam ca viata mea se termina aici daca aceasta iubire nu e una impartasita. Si am plans, si am plans, si am plans, nimeni si nimic nu ma scotea din starea aia, doar un singur lucru m-a ajutat, timpul. Pentru ca timpul diminueaza orice durere. (Al. Schnitz, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.