Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Imaginea reactorului din Japonia ne arata cat de insignifianti suntem

Imaginea reactorului din Japonia ne arata cat de insignifianti suntem

Email Imprimare

Ca toata lumea, privesc cu strangere de inima imaginile din Japonia. Parca s-au spus toate cuvintele, parca toate au devenit clisee. Imaginea reactorului ne arata cat de insignifianti suntem. Degeaba dezastrul este in celalalt capat al lumii, suntem toti pamanteni, legati prin urzeli invizibile. In Japonia, Noua Zeelanda sau Peru… apartinem Terrei si toti ii provocam Mamei-Pamant cate un rid, mai adanc sau superficial, in functie de cata grija avem de ea. Si eu, si voi, toti ii zgariem obrazul calatorind cu masinile, band apa din peturi de 1/2 l; oricum reciclarea e egala cu 0.
Visez la vara sa vad Castelul Huniarzilor, cateva sute de km, cat combustibil voi consuma? Cate noxe voi emite in aer? Insa nu-i pacat sa nu vedem minunile acestei tari? Daca trenul ar fi o alternativa, l-am folosi bucurosi, insa nu-i. Asa ca dorul meu de duca lasa in urma emisii de carbon.
Mama-Pamant, am un dar pentru tine... bradul in ghiveci pe care l-am impodobit de Craciun traieste. Ti-l voi darui definiv dupa urmatorul Revelion, crescut indeajuns sa nu mai incapa in sufragerie. (Nicoleta Constantinescu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.