Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O viata normala pentru baiatul meu

O viata normala pentru baiatul meu

Email Imprimare

Cand sotul meu a venit cu ideea ca tot ce ne-ar lipsi este un copil, am fost putin reticenta... Pe langa faptul ca eram destul de tineri, ma inspaimantam de fiecare data cand deschideam televizorul si vedeam in ce lume ar aparea urmasul nostru. M-am gandit apoi mai bine si am realizat ca atat timp cat noi, ca si parinti, ne vom ocupa de copil cat de bine putem, nu avem cum da gres.

Sunt constienta de generatia care vine din urma, o generatie de copii "uitati" parca de toti: de statul roman, care ii lipseste atat de veniturile materiale, cat si de beneficiile anilor petrecuti pana acum alaturi de mama, acasa, de unele cadre didactice, care uita pentru ce anume se afla acolo copiii si care sunt prea slab pregatite si uneori (din pacate, cunosc cazuri) chiar analfabete, dar si de catre unii parinti care, din disperare, pleaca din tara si ii lasa in grija altor rude, in speranta ca astfel le vor putea oferi un sprijin material mult mai bun.
Sunt mama unui baietel de 2 ani si 2 (doua) luni. Pentru copilul meu mi-as dori o lume in care oamenilor sa le pese de cei din jurul lor, iar eu imi voi creste baiatul cu acele valori care m-au insotit timp de un sfert de veac: compasiune, dragoste, altruism, dar si o ambitie si incredere in fortele proprii. Imi voi invata copilul ca nu este gresit sa ajuti si sa iti pese, dar il voi si pregati pentru eventuale esecuri si piedici si ii voi spune sa nu renunte la dorintele sale. Pentru ca atunci cand iti doresti cu adevarat ceva si lupti, vei obtine acel lucru. (Anca Bejinariu)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.