Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Parul unei femei are impact vizual puternic asupra celorlalti

Parul unei femei are impact vizual puternic asupra celorlalti

Email Imprimare

Nu sunt contra vopsirii parului, pentru ca si eu apelez la aceasta metoda in mod constant. Nu as putea fi contra nici daca as fi printre norocoasele care au un par superb din toate punctele de vedere si nu au motive sa apeleze la vopsirea acestuia. Suntem atat de diversi ca oameni si este minunat ca traim intr-un timp cand, in special noi, femeile, avem tot felul de metode la indemana pentru a fi si a deveni asa cum ne dorim: mai frumoase, mai atragatoare, mai cochete, mai increzatoare in noi insene.
Parul unei femei are un impact vizual foarte puternic asupra celorlalti si este ideal sa gasim vopseaua si culoarea care ne avantajeaza (de multe ori, chiar ne intinereste cu cativa ani), care se potriveste tenului nostru, care se potriveste texturii firului de par, nedeteriorandu-l, care ne transforma din femei obisnuite in femei frumoase si din femei frumoase in femei fatale. Vopsirea parului imi ofera schimbarea de care am nevoie ori de cate ori simt ca ma scufund in rutina. Aceasta nu doar imbunatateste ceea ce am de la natura, ci si imi confera parului stralucire si intensitate.
Diferite culori pot scoate la suprafata diferite laturi ale personalitatii mele. Imi face placere sa ma vopsesc deoarece atunci cand o fac ma simt mai increzatoare, mai sigura. Atunci cand ma privesc in oglinda si vad o femeie frumoasa, ma simt puternica, pregatita sa ies in lume si sa arat ce pot. E minunat ca nu trebuie sa admir o culoare fantastica la altcineva, ci ma pot bucura eu insami de acea culoare, dar si de alte multe culori grozave pe care le iubesc si despre care simt ca ma reprezinta, ca spun cine sunt eu. Asadar, Da, sunt pro pentru vopsirea parului pentru ca imi ofera noi mijloace de a ma prezenta si a ma exprima. (Veronica Nedelcu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.